Gå till startsidan
Gå till startsidan
Sök

Kristoffer Lindberg blev Årets Mäster 2023

Glad man med diplom

Stort grattis till allmänspecialist Kristoffer Lindberg som blev vald till Årets Mäster 2023" för sina fina handledarinsatser.

Det är SYLF Gotland - Sveriges Yngre Läkares Förening, som varje år delar ut priset till regionens bästa handledare.

– Jag tycker det var fantastiskt fina ord i motiveringen, blev båda rörd och glad, kommenterar Kristoffer Lindberg.

I den fina nomineringen till Kristoffer står det:

Handledaren som alltid har ett leende på läpparna och som har förmågan att känna sig välkommen att ställa frågor. Sätter handledningen i första rummet nästan oavsett hur upptagen han är. Det är inte sällan man undrar var han får alla energi och tid ifrån.

Handledningen i sig är också av toppklass, där är han lyhörd och låter den tala till punkt samtidigt som han är undervisande och uppfostrande. Kristoffer har tagit den patientcentrerade konsultationsmetoden till sitt hjärta och visar detta både i egen klinik och i sina förväntningar på oss ST-läkare.

Handledningens fokus riktas oftast dit den behövs om det så skulle handla om existentiella frågor såsom etisk stress, eller att vara läkare. Som om inte detta vore nog lägger Kristoffer både energi och fritid på att utveckla sitt handledarskap genom utbildningar samt att handleda ST-läkare över hela Sverige i deras "mitt-i-ST-utvärdering". Ja han är verkligen en handledare ända in i själen och verkar dessutom uppskatta det. och det uppskattar vi!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
26 juni 2024