Sök

Mina sidor och andra e-tjänster

Region Gotland använder flera olika typer av tjänster där du kan logga in för att hantera olika ärenden och komma i kontakt med oss. Här har vi samlat de vanligaste tjänsterna.

E-tjänster och blanketter

Region Gotlands självservice, i form av e-tjänster och blanketter, hittar du på etjanst.gotland.se/. Där kan du till exempel göra ansökningar, anmälningar, eller beställningar i olika ärenden samt lämna intyg, synpunkter, eller begära ut information.

Genom att logga in med e-legitimation får du åtkomst till ärenden du påbörjat och skickat in. I en del fall kan du också följa ditt ärende. Vissa ärenden, som byggärenden, kan följas via Region Gotlands Mina Sidor som du kan läsa mer om nedan.

Mina sidor

På tjänsten Mina sidor kan du se och hantera information för ärenden kopplade till boende och byggande samt ta emot dokument.

Kommunalt avfall

Här kan du se information om dina abonnemang för kommunalt avfall. Till exempel nästa hämtning, dina fakturor och din beräknade årskostnad

Kommunalt vatten och avlopp

Här kan du hantera och se information om dina abonnemang för kommunalt vatten och avlopp. Till exempel registrera din mätarställning eller se förbrukningshistorik, dina fakturor och din beräknade årskostnad

Byggärenden

Här kan du se information om dina byggärenden och komplettera dessa. Till exempel attefallshus, förhandsbesked, bygglov, ändring av eldstad eller anmälan av olovligt byggande

Mina dokument

Genom Mina dokument kan du ta emot vissa dokument som Region Gotland skickar till dig. Till exempel om du begärt ut ett registerutdrag av de personuppgifter Region Gotland om dig.

1177

När du loggar in på 1177 kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt. Du får också en möjlighet att vara delaktig i din egen vård. Du kan till exempel förnya recept och boka, omboka eller avboka tider, läsa din journal och beställa prover.

Unikum - Skolplattform för förskolan och grundskolan

Via Unikum kan du enkelt följa och vara delaktig i ditt barns vardag, utveckling och lärande i förskolan och skolan – både via mobilen och datorn.

Edlevo - Schema och frånvaro för förskola och fritidshem

Via Edlevo kan du som är vårdnadshavare ange dina kontaktuppgifter, ditt barns vistelsetider (schema) i förskola och fritidshem, kontrollera närvaro, hantera frånvaroanmälan och ansöka om ledighet för elev i grundskola, anpassad grundskola och anpassad gymnasieskola.

It's learning - Lärplattform för gymnasie- och vuxenutbildning

Its learning är Wisbygymnasiets och Vuxenutbildningens lärplattform för undervisningen. Här tillgängliggör lärarna material i kurser, uppgifter och bedömningar för eleverna.

Interbook Go! - Boka idrottsanläggning och lokal

I Interbook Go! kan privatpersoner, föreningar och företag boka idrottsanläggningar och skollokaler.

Ditt lånekonto - Biblioteken på Gotland

Via ditt lånekonto kan du se dina lån, göra omlån och reservationer via våra automater eller hemsida samt boka bibliotekets datorer. Låna och lämna böcker gör du med hjälp av automaterna.

Mina sidor – Gotlands Kollektivtrafik

På Mina sidor på Gotlands kollektivtrafik kan du logga in för att se dina biljetter, saldo på busskort och din köphistorik.

Drip Traveller: Hantera färdtjänstresor digitalt

Med Drip Traveller Gotland kan du enkelt boka och avboka dina resor, påboka avbokade resor och se om din bil snart är framme, i stället för att ringa.

Säkra meddelanden

Säkra meddelanden är en tjänst för säker kommunikation mellan Region Gotland och dig som medborgare.

Individ- och familjeomsorgen - mina meddelanden

Via tjänsten kan du kommunicera på ett säkert sätt med handläggare vid individ- och familjeomsorgen. För att kunna göra det krävs att du har en pågående kontakt med en handläggare och du och handläggaren har kommit överens om att använda den här kommunikationsvägen.

Kontakta Region Gotland

Region Gotlands kundtjänst

Vi svarar på frågor om vår service och verksamheter, hör av dig till oss på telefon eller e-post.

Öppettider idag:  07.00 – 17.00

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 april 2024

Sidfot

Sidfot logga

Kontakta Region Gotland

Vi svarar på frågor om vår service och verksamheter, hör av dig till oss på telefon eller e-post.

Öppettider idag:  07.00 – 17.00