Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Välkommen till Kulturskolan Gotland

Hos oss kan du bland annat lära dig spela olika instrument, sjunga, dansa, spela teater eller musikteater, arbeta med bild & form och göra film. Vi försöker i största möjliga utsträckning vara tillgängliga för alla - så kontakta oss om du vill eller behöver hitta en annorlunda lösning.

Corona - och nya restriktioner för samlingar

Tyvärr behöver vi på grund av coronaläget igen göra vissa begränsningar när det gäller samlingar och konserter. Vi kommer att behöva försäkra oss om att vi inte blir fler än 100 deltagare i våra arrangemang. Därför kan det bli så att vi i förväg begränsar antalet personer vid våra uppträdanden, t.ex. genom att lärarna ordnar med biljetter eller bokar in närstående på andra sätt. Om dessa planer håller och respekteras, behöver vi inte ”sätta lapp på luckan” när publikgränsen är nådd – vilket vi annars tyvärr behöver göra.

Öppet Hus 2021

Inte heller i år kunde vi genomföra ett fysiskt Öppet Hus. Istället hänvisar vi nu till de länkar till några "fråga-svar-filmer" som vi använt både 2020 och 2021.  Ni kan också läsa mer om vårt utbud  under "Så här arbetar vi" i menyn.

Välkommen med din ansökan!

Hitta direkt