Kontakt

Rekryterings- och bemanningsenheten
För hemtjänst och äldreboende, samt skolor, fritids och förskolor
Telefon: 0498-26 93 07
E-post: rob@gotland.se

Kompetens och bemanningsenheten socialförvaltningen
För omsorg om personer med funktionsnedsättning
Telefon: 0498-20 42 63
E-post: kob@gotland.se

Bemanningsenheten hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Telefon: 0498-20 44 81
E-post: hsfbemanning@gotland.se

 

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Jobba som vikarie

Vill du bli en del av något stort och göra vardagen bättre för gotlänningarna? Som vikarie får du den möjligheten och behovet av dig är stort.

Äldreomsorg

I äldreomsorgen har vi den viktiga uppgiften att hjälpa andra människor i deras vardag. Ett betydelsefullt jobb med fokus på det personliga mötet där du kan göra stor skillnad. Du får möta personer med berättelser från ett helt liv. Att arbeta som vikarie ger dig värdefull erfarenhet och en möjlighet att prova en bransch med stora utvecklingsmöjligheter.

Som timvikarie styrs din mängd arbete utefter verksamheternas behov och av hur mycket du kan arbeta. Du markerar själv i vårt system vilka tider du vill arbeta. En möjlighet för dig som söker ett flexibelt arbete där du själv kan styra din arbetstid till exempel i kombination med studier.

Här kan du ansöka om att bli vikarie inom äldreomsorgen.

Återkoppling av din ansökan sker direkt via rekryteringssystemet till din mejl. Ibland kan meddelanden från oss hamna i skräpposten eller i övrigt-korgen i mejlen så det är viktigt att du håller koll även där. Vid kallelse på intervju ska du kunna styrka med ett dokument att du får lov att arbeta i Sverige (svenskt pass eller personbevis) samt visa upp ett belastningsregister ifrån polisen.

Har du andra frågor välkommen att kontakta oss på omsorgsjobb@gotland.se

 

Omsorg om personer med funktionsnedsättning

Inom OOF hjälper vi personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Du arbetar för att underlätta och stödja dem till att klara det praktiska i vardagen. Målet är att de skall få ett så självständigt liv som möjligt.

Är du intresserad att arbeta som timvikarie inom omsorg om personer med funktionsnedsättning? Välkommen att skicka din intresseanmälan till kob@gotland.se

Hälso- och sjukvård

Vill du vara med och utveckla dig själv och den gotländska hälso- och sjukvården?
Nedan kan du lämna intresseanmälan om arbete som vikarie hos oss.

Har du frågor? Kontakta oss på hsfbemanning@gotland.se

Förskola, skola och fritidshem

Ett arbete inom förskola, fritids och grundskola är början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg framåt i livet. Är du vår nya kollega?

Återkoppling av din ansökan sker direkt via rekryteringssystemet till din mejl. Ibland kan meddelanden från oss hamna i skräpposten eller i övrigt-korgen i mejlen så det är viktigt att du håller koll även där.

Här kan du ansöka om att bli vikarie inom förskola, skola och fritidshem.