Kontakt

Onlineverksamheten når du lättast genom att ringa 0498-20 44 93 (Roma ungdomsgård) eller genom instagram @gotlandsungdomsgardonline

Det går också bra att maila ungdomsgardar.mitten@gotland.se

 

Avdelningschef
Lena Nordström
Telefon: 0498-26 95 16
E-post: lena.nordstrom@gotland.se

 

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Ungdomar på sommarläger

Ungdomsgårdar och ungkulturhus

Verksamheten på våra ungdomsgårdar riktar sig till ungdomar från årskurs 7 till 19 år och vårt ungkulturhus har 13 till 25 år som målgrupp. Där kan du som är ung träffa  kompisar i en drogfri miljö och delta i olika aktiviteter. Vi har också online-verksamhet via plattformen Discord.

Varmt välkommen till oss!

Ungdomsgårdar, ungkulturhus, online-verksamhet och uppsökande verksamhet

Ungdomsavdelningen på Gotland har verksamheter över hela ön, med sex ungdomsgårdar, ett ungkulturhus, uppsökande verksamhet samt en online-verksamhet.

Vi erbjuder mötesplatser för unga i en drogfri, religiöst- och partipolitiskt obunden miljö för ungdomar oavsett kön, identitet, funktionsvariation eller etnisk bakgrund.

Våra verksamheter syftar till att främja en positiv livsstil genom ett genomtänkt och förberett arbete i mötet med ungdomarna. Vårt huvudsakliga mål är att ge varje ungdom en chans till att må gott.

För aktuella öppettider - gå till respektive ungdomsgårds egen sida.

Läs mer om ungdomsavdelningen

Jobba hos oss? 

Är du intresserad av att jobba som vikarie hos oss på kvällstid? Skriv en kort presentation om dig själv och maila den till ungdom@gotland.se

Hitta direkt