Sök

Fenix ungkulturhus

Fenix ungkulturhus är en arrangerande och aktiv plats för att stödja och inspirera ungas skapande och deras kreativa uttryck. Vi finns till för dig från 13 år upp till och med 25 år.

Person som dansar, fötter och händer

Hos oss finns utrymme att testa sig fram och möjligheter för den som önskar hjälp, stöd eller plats att jobba med sitt uttryck. Workshops, föreläsningar och olika typer av gruppverksamheter är en del av Fenix samtidigt som de fungerar som en mötesplats. Söka pengar för ett konstprojekt? Eller skapa modeller för laserskärare är bara några av de möjligheter som ges. Ungas idéer är Fenix verkstad.

Vi finns på sociala medier

För dagsfärsk information om vad som händer på Fenix hänvisar vi till vårt Instagramkonto och vår Facebooksida. Där står det mesta som vi har på gång och du kan skicka meddelande till oss om du vill ha mer information eller har någon fråga. Vi svarar alltid så snart vi har tillfälle, men vid mer brådskande kontakt är det bättre att ringa.

HBTQIA+ verksamhet

Varje månad har vi regnbågskvällar, där vi sitter och pratar om livet - med fokus på normkritik, identitet, sexualitet och könsroller. Här kan du få information, träffa andra i samma ålder och lyfta tankar och frågor som hör livet som hbtqia+ -person till. Du som besökare kan även vara med och önska tema samt hjälpa till att arrangera Fenix Regnbågscafé.


Fenix ungkulturhus

Jungmansgatan 41A, 621 50 Visby

621 50 Visby

Kontakta Fenix direkt för frågor kring besök, bokningar och andra förfrågningar.

Facebook: Fenix ungkulturhus
Instagram: Fenix_ungkulturhus

Kontakta Region Gotland

Vi svarar på frågor om vår service och verksamheter, hör av dig till oss på telefon eller e-post.

Öppettider idag:  07.00 – 17.00

Sidinformation

Senast uppdaterad:
7 februari 2024
Dela sidan

Sidfot

Sidfot logga

Kontakta Region Gotland

Vi svarar på frågor om vår service och verksamheter, hör av dig till oss på telefon eller e-post.

Öppettider idag:  07.00 – 17.00