Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Välkommen till Vårdcentralen Slite

Välkommen att lista dig på vårdcentralen.
Vårdvalsblankett

Aktuellt

Nu kan du även beställa dina recept på telefon 0498 - 20 45 81, knappval 5 receptförnyelse och även boka provtagning, knappval 4.

Vaccination covid-19

  • Information om vaccinering mot covid-19, på Gotland.
  • Har du allmänna frågor kring vaccination eller pandemin ring det nationella upplysningsnumret 113 13 eller 1177 Vårdguiden.
  • Har du specifika medicinska frågor, kontakta din behandlande läkare, specialistmottagning eller vårdcentral.

 

Viktigt att tänka på:
Det är väldigt viktigt för allas säkerhet att inte komma in på vårdcentralen med Covid-19 symtom eller luftvägssymtom. Om man får en tid för undersökning av Covid-19 symtom eller luftvägssymtom är det viktigt att informationen följs och att man går direkt till den ingång man anvisats till.
 
Observera att detta  gäller även om man sedan tidigare har en bokad tid och får Covid-19 symtom eller luftvägssymtom. Då måste man ringa till vårdcentralen för att få särskild information.
 
För närvarande är hälsorummet samt web-bokningen stängda. Detta för att minska risken för spridning av Covid-19. 
 

Vårdcentralernas drop in-mottagningar är stängda

Om du insjuknat med feber, hosta eller andnöd/andfåddhet utan känd orsak RING vårdcentralen eller 1177 för rådgivning. Vi bedömer att du behöver vård eller provtagning och guidar dig i så fall vart du skall bege dig.
 
Om du misstänker att du är sjuk eller smittad gå inte till vårdcentralen eller akutmottagningen, i så fall ökar risken att du smittar andra. Ring istället vårdguiden på telefon 1177. Har du en bokad tid och har luftvägssymtom med hosta, snuva, halsont och/eller feber – ta kontakt med din vårdcentral innan besöket.
 

Länk till info om hur du söker vård på Gotland (1177 Vårdguiden)

Videomöte med vården

Nu kan vi erbjuda videomöte som ett alternativ till att du besöker oss. På så vis kan du enkelt möta oss på en plats som passar dig. Vi bokar ett videomöte med dig. Videomötet genomförs i appen Alltid öppet. Du behöver en smartphone eller läsplatta för att ladda ned appen "Alltid öppet" samt mobilt BankID för att logga in.

 

Läs mer om oss