Sök

Bli utställare på Framtid Gotland 2024

Är du intresserad av att inspirera framtidens arbetskraft på Gotland? Anmäl ditt företag som utställare på studie- och yrkesmässan Framtid Gotland 2024 och var med och forma morgondagens yrkesliv!

Framtid Gotlands standardmonter på kongresshallen Wisby strand är tre meter breda och två meter djupa. I mån av plats går det att boka flera montrar.

Pris för en monter: 6 000 kronor (exklusive moms)

I priset ingår:

 • Monterväggar: bakvägg tre meter, sidoväggar en meter
 • Ett ståbord och två barstolar
 • Wi-Fi

Extra monterpaket
Olika tillägg till montern kommer finnas för beställning mot extra kostnad.

Varför ska du bli utställare?

 1. Inspirera ungdomar: Hjälp elever att upptäcka de fantastiska möjligheterna inom olika yrkesområden och väcka deras intresse för både yrkesprogram och andra utbildningsvägar.
 2. Visa upp er verksamhet: Ge en praktisk bild av hur det är att arbeta inom ert företag och bransch. Oavsett om ditt företag erbjuder yrken inom specifika yrkesprogram eller andra viktiga roller, är er närvaro värdefull.
 3. Bidra till framtidens arbetskraft: Var med och påverka yrkesvalen för Gotlands ungdomar och bidra till att motverka framtida bristyrken på ön. Genom att representera en bredd av yrken och utbildningsvägar kan ni visa upp mångfalden av möjligheter inom ert företag.

Framtid Gotland 2024 bygger på insikten om att vi på Gotland kan komma att stå inför en brist på kvalificerad arbetskraft inom flera områden till 2035. Genom att visa upp yrkesutbildningar tillsammans med företag som ditt, kan vi tillsammans motivera och vägleda unga i deras utbildnings- och yrkesval.

Vill ni vara en del av denna viktiga satsning? Anmäl ert intresse idag och bli en nyckelspelare i att forma Gotlands framtida arbetsmarknad!

 1. Intresseanmälan
  Alla intresserade företag har möjlighet att anmäla sitt intresse att delta som utställare genom att fylla i ett formulär på vår hemsida. Formuläret finns tillgängligt längre ned på sidan.
 2. Kontakt
  Efter att ni har skickat in er intresseanmälan kommer vi att ta kontakt med den person som ni angett som kontaktperson i formuläret.
 3. Urval
  Styrgruppen för Framtid Gotland gör ett urval bland de anmälda företagen. Vi strävar efter att ha en mångsidig och representativ mix av utställare för att ge besökarna en så inspirerande och informativ upplevelse som möjligt.
 4. Beslut och bekräftelse
  Efter urvalsprocessen kommer ni att bli meddelade om ert företag har blivit valt att delta som utställare. Vid bekräftelse får ni all nödvändig information för er medverkan på mässan.
 5. Förberedelser inför mässan
  Vi kommer att stödja er genom hela förberedelseprocessen, inklusive praktiska detaljer om er monter, material ni behöver ta med och tidsscheman för mässan.

Formulär för intresseanmälan (öppen till och med 31 augusti)
Kontaktperson
Intresserad av monterplats utomhus * (obligatorisk)
Intresserad av monterplats utomhus200
Jag godkänner att de angivna uppgifterna sparas och används för att administrera vår medverkan på Framtid Gotland * (obligatorisk)
Jag godkänner att de angivna uppgifterna sparas och används för att administrera vår medverkan på Framtid Gotland


Jag är medveten om att intresseanmälan inte garanterar en plats på mässan och att urvalet görs av styrgruppen * (obligatorisk)
Jag är medveten om att intresseanmälan inte garanterar en plats på mässan och att urvalet görs av styrgruppen


Kontakta Region Gotland

Framtid Gotland

Hit kan du vända dig med frågor om studie- och yrkesmässan Framtid Gotland

Region Gotlands kundtjänst

Vi svarar på frågor om vår service och verksamheter, hör av dig till oss på telefon eller e-post.

Öppettider idag:  Stängt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 juni 2024