Kontakt

Pia Högberg
Enhetschef kirurgavdelning C3
0498-268694

Anna Åborg Gustafsson
Enhetschef allmän internmedicin A4
0498-204928
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska till basår medicin och kirurgi

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland skapas nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienter och medarbetare.

Du som sjuksköterska får både stort djup och bredd inom ditt kompetensområde då Visby lasarett som öns enda akutsjukhus hanterar öns alla patienter.

Kommunikationerna mellan Visby och övriga landet är goda och på Gotland är avstånden till arbete och fritid korta. Gotland präglas av sin vackra natur, kulturhistorisk miljö, ett aktivt kulturliv och en ökande akademisk närvaro genom Uppsala Universitet Campus Gotland och ett rikt föreningsliv.

Arbetsuppgifter

Nu är det dags att söka till basår hos oss inom slutenvården på Visby lasarett, nu med förnyat upplägg. Vi erbjuder dig som är nyexaminerad sjuksköterska att i din anställning få ett utbildande basår där du ges möjlighet att arbeta med både opererande och medicinska verksamheter.
Basåret innebär cirka sex månader inom kirurgisk eller medicinsk specialitet. När första delen är avslutad har du möjlighet att söka ytterligare sex månader inom den specialitet du ännu inte varit i.

Vi ger dig också personlig handledning och coachning av en erfaren kollega.
Schemalagda utvecklingsdagar/utbildningsdagar ingår också i tjänsten.

För dig som fått/får din legitimation under januari eller juni 2020 kan vi inom slutenvården erbjuda:
- Tillsvidareanställning inom slutenvården
- Ett basår sex månader inom kirurgisk/urologisk verksamheter, samt sex månader inom medicin. Därefter fortsatt anställning inom slutenvården.
- Schemalagda utvecklingsdagar i form av utbildning, hospitering och egna studier på cirka tio procent av tjänsten.

Vi är öns största arbetsgivare och hos oss är du en del i en större helhet där vårt uppdrag bidrar till att göra vardagen bättre för alla gotlänningar varje dag och där din utveckling blir vår framgång.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete som undersköterska inom akutsjukvård är meriterande. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan anpassa ditt bemötande utifrån individ och situation.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Internmedicin, avdelning/mottagning, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
2

Kontakt

Pia Högberg
Enhetschef kirurgavdelning C3
0498-268694
Anna Åborg Gustafsson
Enhetschef allmän internmedicin A4
0498-204928

Ansökan

Referensnummer
A940345
Sök senast
2020-04-13
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt