Kontakt

Andreas Olsson
Tf enhetschef gata/väg
0498-269539
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Arbetsledare fordonsmekanisk verkstad

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Gata/Vägenheten är en del av Gata- och parkavdelningen och har som huvuduppgift att ansvara för förvaltningens maskiner, fordon, fordonsverkstadsarbeten samt skyltverkstad. Enheten har även som uppgift att vara en del av gata- och parkavdelningens snö- och halkbekämpningsberedskap.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare i vår fordonsverkstad har du ansvaret för den dagliga driften och arbetsledningen av fyra erfarna medarbetare. Du planerar produktionen i verkstaden, dvs tar emot fordon och maskiner för service och reparation, gör en bedömning av arbetets omfattning och fördelar uppgifter till medarbetarna.

När det behövs kommer du också att bistå fordonsmekanikerna med det praktiska arbetet. Du ansvarar för att upprätta samt slutföra arbetsorderna på varje inkommande objekt i verkstaden samt ser till att samtliga arbetsorder blir fakturerade. Beredskapstjänst kan ingå.

Kvalifikationskrav

Vi vill att du har gymnasial utbildning inom fordonsteknik och har god dokumenterad erfarenhet av arbete i arbetsledande position. Vi vill också att du har kunskaper i ekonomi och vana av att arbeta i en datorbaserad miljö. Du måste också ha erfarenhet av att arbeta i en fordonsteknisk verkstad.

Som person har du lätt för att samarbeta, är utåtriktad och har en förmåga att inspirera och entusiasmera i arbetsgruppen. Du har ett trovärdigt och resultatorienterat ledarskap samt en god förmåga att planera, leda och organisera arbetet. Du kan argumentera för dina idéer men är också lojal mot fattade beslut. Vi uppskattar också ett glatt humör, handlingskraft och nyfikenhet.
Kundfokus är avgörande och vi förväntar oss att du har hög servicenivå så att våra kunder blir nöjda.

Du behöver ha körkort lägst behörighet B och tillgång till egen bil.
Det är meriterande om du har körkortsbehörighet BE & C, brandskyddsutbildning (ansvarig) samt har heta arbeten-certifikat.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Maskinenhet, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Andreas Olsson
Tf enhetschef gata/väg
0498-269539

Ansökan

Referensnummer
A945136
Sök senast
2020-04-19
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt