Kontakt

Daniel Malm
Servicechef
0498-203656, 0730-832570
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Lokalvårdare, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön och sedan 1876 har folkhögskolan bedrivit sin verksamhet huvudsakligen från Hemse. Sedan 2003 har en ny skolenhet vuxit fram och etablerats i Fårösund på norra Gotland. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i ombäddning vid kursbyte och lokalvård i övriga allmänna utrymmen. Prioritering av städningen under veckans dagar beroende på vilka lokaler som används av våra sommardeltagare.

Kvalifikationskrav

Det är meriterande om du har städutbildning och/eller städvana. Sökande måste vara 18 år fyllda. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Folkhögskolan Hemse, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde/varaktighet
Vi har behov av vikarie från mitten av juni till slutet av augusti. vikariatets längd och omfattning sker i en överenskommelse.

Kontakt

Daniel Malm
Servicechef
0498-203656, 0730-832570

Ansökan

Referensnummer
A853385
Sök senast
2019-04-30
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt