Kontakt

Susanna Althini
Facklig representant, GLF
0498-268000

Hans Brandström
Distriksläkare, medicinskt ansvarig
0498-268000 vx

Carina Söderström
Verksamhetsområdeschef primärvård
0498-204488
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

ST-läkare primärvården

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Sjukvårdsorganisationen är överblickbar och vi har ett nära samarbete inom organisationen och med andra aktörer i samhället. Medarbetarna har en bred kompetens och beslutsvägarna är korta. Primärvården i egenregi står för cirka 67% av alla listade patienter på Gotland.
Primärvården på Gotland befinner sig som riket i övrigt i en utvecklingsfas enligt effektiv vård i nära samverkan med slutenvård och hemsjukvård.
Gotland är en bra och trygg plats att bo på. Här finns goda möjligheter att kombinera arbetslivet med familj och fritid.

Arbetsuppgifter

Region Gotland söker nu ST-läkare till alla vårdcentralerna i egen regi. Tillsammans med handledare och andra utbildningsläkare har du stort inflytande över hur verksamheten formas. Vi strävar efter en effektiv struktur där vi tar hand om våra patienter utifrån medicinska prioriteringar.

I rollen som ST-läkare kommer du tillsammans med andra ST-läkare att ingå i ett team där ni utbyter kunskaper och erfarenheter utifrån varierande utbildningsnivå tillsammans med er handledare. Du kommer även att ansvara för en anpassad patientlista, beroende på hur långt du har kommit i din utbildning.

Vi har fyra vårdcentraler i regionen. En i Hemse, en i Slite och två i Visby - Visby norr och Visby söder. Vårdcentralerna Visby Norr och Hemse är utbildningsvårdcentraler. Här arbetar man strukturellt med förbättringsarbete och kompetensutveckling. Framåtanda, arbetsglädje och verksamhetsutveckling präglar vårdcentralerna.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad läkare och intresserad av ST i allmänmedicin. Ansvarskänsla, flexibilitet och ett aktivt kunskapssökande samt intresse för att arbeta i team med andra specialister och yrkesgrupper är viktiga grundförutsättningar för arbetet.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.
Körkort är ett krav då det ingår jourverksamhet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Verksamhetsområde Primärvård, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
5

Kontakt

Susanna Althini
Facklig representant, GLF
0498-268000
Hans Brandström
Distriksläkare, medicinskt ansvarig
0498-268000 vx
Carina Söderström
Verksamhetsområdeschef primärvård
0498-204488

Ansökan

Referensnummer
A928949
Sök senast
2020-05-03
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt