Kontakt

Marina Lorentzon
Enhetschef
0498-268228

Viktoria Wahlgren
Facklig representant, Ordförande Vårdförbundet
0498-291634
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Barnsjuksköterska/­sjuksköterska barnavdelning

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och ger samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland byggs nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienten.

Vid en anställning är vi angelägna om att du känner dig välkommen och ges goda förutsättningar för en långsiktig utveckling i arbetet.

Kommunikationerna mellan Visby och övriga landet är mycket goda. Gotland präglas av sin vackra och rika natur och kulturhistoriskt intressanta miljöer, ett mycket aktivt kulturliv, en starkt ökande akademisk närvaro och en stor bredd av sociala aktiviteter. Det sociala livet präglas av omtanke och vänlighet och erbjuder en trygg uppväxtmiljö och bra skolor. Förutsättningarna är mycket goda för alla typer av frilufts- och idrottsaktiviteter liksom att vi har ett gott företagsklimat.

Välkommen till barn- och ungdomsavdelningen på Visby lasarett.
Här har vi det roligaste arbetet som finns! I team med läkare, barnsköterskor och lekterapeut vårdar och skapar vi en trygghet för de yngsta patienterna inom slutenvården. Hos oss har vi barnet och ungdomen i centrum och arbetar fokuserat utifrån hela familjens behov för att skapa de bästa förutsättningarna för en god och säker vård.

Vill du jobba med akut sjuka barn och ungdomar i en omväxlande miljö där delaktighet och omtanke är ledord? Då vill vi gärna ha dig som vår nya kollega.

Arbetsuppgifter

Som enda barnavdelning på Visby lasarett tar vi hand om patienter i åldrarna 0-20 år inom alla vårdspecialiteter. Som sjuksköterska vårdar du inneliggande patienter inom barnmedicin, barnkirurgi och barnortopedi liksom öron, ögon och BUP. På enheten har vi också en neonatalenhet med fyra vårdplatser där vi vårdar för tidigt födda barn och barn som är eller blir sjuka i nyföddhetsperioden.

Hos oss arbetar du som sjuksköterska barnspecifikt och lägger stor vikt och tid vid förberedelser och skapar trygghet för barnet.

Vår verksamhet pågår dygnet runt och du kommer arbeta dag, kväll och natt, vardag som helgdag.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är specialistutbildad inom barn- och ungdomsmedicin alternativt är legitimerad sjuksköterska som arbetat några år. Erfarenhet av att ha arbetat med sjuka barn och ungdomar är meriterande.

Du en lugn och trygg person som bidrar med glädje, energi och engagemang och har ett brinnande intresse, vilja och förmåga att vårda barn och ungdomar tillsammans med deras föräldrar.

Som medarbetare hos oss krävs det att du har god samarbetsförmåga och samtidigt drivet att arbeta självständigt. Vi är en enhet där mycket händer, där stor daglig variation ställer krav på din förmåga att vara flexibel och kunna hantera hastigt uppkomna situationer med bibehållet lugn.

Introduktionen hålls av erfarna kollegor och anpassas efter ditt behov och tidigare erfarenheter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Barn-/ungdomsavdelning C2, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Marina Lorentzon
Enhetschef
0498-268228
Viktoria Wahlgren
Facklig representant, Ordförande Vårdförbundet
0498-291634

Ansökan

Referensnummer
A943605
Sök senast
2020-04-19
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt