Kontakt

Jan Källström
Rektor
0707888045
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Lärare idrott

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fårösundsskolan är en nyrenoverad skola med bra förutsättningar att bedriva undervisning utifrån de digitaliseringsmål som finns i styrdokumenten. Skolan har en trygg och kompetent personalgrupp som kollegialt stöttar och hjälper varandra.

På skolan finns i dagsläget ca 120 elever från förskoleklass till åk 8. Skolan har förutom en egen gymnastiksal tillgång till en fullstor idrottshall och en 18 meters simbassäng inom gångavstånd. Det finns också mycket bra förutsättningar i omgivningen att bedriva varierande idrottsundervisning utomhus.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du kommer att undervisa i idrott från årskurs 1 till 9 på Fårösundsskolan. Du kommer också att undervisa i Lärbro två halvdagar i veckan, då årskurs 1 till 3. Det kan finnas möjligheter att dela upp tjänsten så tveka inte att ansöka om du inte kan jobba 100%.

Fårösundsskolan har en del av sin idrottsundervisning på Kustparkshallen. Där finns tillgång till fullstor idrottshall, simbassäng och gym. Att kunna samarbeta med personal på Kustparkshallen och hitta läsningar är en egenskap som prioriteras hos den sökande.
Att samarbeta med de lokala idrottsföreningarna är också en uppgift som en idrottslärare på Fårösundsskolan måste prioritera.
I tjänsten ingår också mentorskap i en högstadieklass.

Du har digital kompetens som du använder för att utveckla din undervisning för att alla elever ska komma så långt som möjligt i sin kunskapsinhämtning.

Vi har och kommer att fortsätta med pulspass för de äldre eleverna. Har du erfarenhet att arbeta med pulsaktiviteter med pulsband är det meriterande.

Kvalifikationskrav

Vi söker en legitimerad idrottslärare. Har du inte legitimation men har jobbat som idrottlärare i skolan eller varit ledare i idrottsklubbsversamhet tar vi tacksamt emot din ansökan.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Fårösundsskolan, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
2020-08-14

Kontakt

Jan Källström
Rektor
0707888045

Ansökan

Referensnummer
A933689
Sök senast
2020-04-26
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt