Kontakt

Torbjörn Ihse
Avdelningschef
0498-269218
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Projektledare mark och anläggning

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens projektavdelning ansvarar för genomförandet av regionens olika bygg- och anläggningsprojekt. Vi fungerar som en intern konsultavdelning gentemot regionens övriga verksamheter. Vi arbetar med projekt inom förskola, skola, äldreboende, bibliotek, arkiv, samlingslokaler, idrottsarenor, sjukhus, vårdcentraler, tandvård, hamnar, vattenverk, avloppsreningsverk, pumpstationer, VA-ledningar, gatu- och markarbeten med mera.

Vi står inför en spännande utmaning att förverkliga Region Gotlands VA-plan, som innebär att säkerställa en trygg, långsiktig och god VA-försörjning för den framtida bebyggelseutvecklingen på Gotland.

Arbetet är omväxlande och du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Avdelningen handlägger projekt från idéstart till färdig byggnad respektive anläggning. Vi ser kompetensutveckling som en viktig framgångsfaktor och vill att du skall utvecklas tillsammans med oss. Vi är idag totalt 17 medarbetare på avdelningen och söker nu en projektledare för mark och anläggning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med planering, förstudier, projektering och projektledning av regionens exploateringsprojekt- och anläggningsprojekt. Vi har ett projektinriktat arbetssätt och du kan fungera som projektledare eller sakkunnig.

Du kommer också att arbeta med upphandling av konsult- och entreprenadarbeten samt ansvara för projekteringsledning och byggledning. Kontroll och inmätningar av markförhållanden ingår också i arbetsuppgifterna. I arbetet ingår även att upprätta tidplan och budget samt göra kostnadsberäkningar. I tjänsten ingår många kontakter med uppdragsgivare, nyttjare, konsulter och entreprenörer.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du uppfyller något av följande alternativ med inriktning mot bygg/anläggningssektorn:

• Har en ingenjörsexamen från högskola
• Är gymnasieingenjör från fyraårig teknisk linje med några års erfarenhet av ingenjörsarbete
• Har en yrkesteknisk högskoleutbildning

Erfarenhet av projektering, offentlig upphandling samt arbete som projektledare är meriterande. Meriterande är även behörighet som kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen. Du är strukturerad, behärskar det svenska språket mycket väl och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är bra på att samarbeta med olika parter och har förmågan att överblicka helheten. Du är dessutom initiativrik, har god analytisk förmåga och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål.

Du har körkort B och tillgång till egen bil.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Projektavdelningen, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Torbjörn Ihse
Avdelningschef
0498-269218

Ansökan

Referensnummer
A945345
Sök senast
2020-04-26
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt