Kontakt

Jenny Lindgren
Enhetschef
0498-204446
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska äldreomsorg

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

All vård präglas av respekt för individens integritet och självbestämmande. Region Gotlands vägledande värdeord är förtroende, omtanke och delaktighet.

Roma äldreboende är ett särskilt boende och ett boende för personer med demenssjukdom som ligger i Roma utanför Visby.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team bestående av 3 sjuksköterskor, tjänsten omfattar 100%.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du kan utvecklas i din yrkesroll. Vi jobbar i team och har en erfaren medarbetargrupp där vi värnar om arbetsmiljön.

Som sjuksköterska på Roma äldreboende har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen.
Du ansvarar för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef, rehabpersonal och undersköterskor/boendeassistenter på boendet samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregistren.
Vi har i nuläget ett fyra veckors schema med helgarbete var fjärde helg, i tjänsten ingår endast dagpass. Arbetstiden är 07:30-16:30.

Kvalifikationskrav

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning med inriktning mot äldre. Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg eller liknande verksamhet samt att arbeta med kvalitetsregister så som Senior Alert, Palliativa registret och BPSD.

Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du är flexibel och lösningsorienterad. Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i team. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av yrkeskategorier. Du är trygg, stabil och har en helhetssyn. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en öppenhet inför förbättringar och vill bidra med nya tankar och idéer till vår gemensamma utveckling. Du har vilja och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån våra mål och ekonomiska ramar. Du kommunicerar på ett klart och tydligt sätt. Då arbetet är verksamhetsnära innebär det även att du har en nära och god kontakt med de boende och deras anhöriga

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till egen bil erfordras.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Roma äldreboende, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2020-05-01 eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Jenny Lindgren
Enhetschef
0498-204446

Ansökan

Referensnummer
A942949
Sök senast
2020-04-12
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt