Kontakt

Maria Olsson
enhetschef
0498-268286, 0700-830743
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska kardiologi, natt

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Avdelning C4 med hjärtmedicinsk inriktning har 15 vårdplatser.
Här vårdar vi patienter med hjärtinfarkt, rytmrubbningar och hjärtsvikt. Hjärtövervakningsmöjlighet finns till åtta av vårdplatserna. Patienterna vårdas i enkelrum.

För dig som sjuksköterska finns möjlighet till kompetensutveckling internt och externt. Viss utbildningstid, under dagtid, ingår även i schemat.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska för ungefär hälften av våra 15 inneliggande patienter på hjärtmedicinavdelningen. Några av patienterna hjärtövervakas.

Under natten samarbetar du tillsammans med en sjuksköterska och undersköterska. Avdelningen har också ett nära samarbete med ortopedavdelningen som finns belägen intill hjärtmedicinavdelningen, även där finns två sjuksköterskor i tjänst nattetid. Utöver det finns det en nattransportör att tillgå. Hos oss kommer du att arbeta med erfarna kollegor.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska.
Har du också erfarenhet av hjärtsjukvård/akutsjukvård ser vi det som meriterande.

För arbetet som sjuksköterska hos oss behöver du vara självständig och flexibel, du behöver kunna ändra arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och omständigheter.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Kardiologi, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid, Sysselsättningsgrad 80%
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Maria Olsson
enhetschef
0498-268286, 0700-830743

Ansökan

Referensnummer
A941576
Sök senast
2020-04-26
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt