Kontakt

Jenny Beskow
Enhetschef
0498-268396
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Dietist, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Visby Lasarett ligger vackert beläget precis intill havet. Rehabenheten ger arbetsterapi-, fysioterapi- dietist- och kuratorsinsatser. På dietistmottagningen jobbar idag sex dietister. Vi har ett gott samarbete med övriga yrkeskategorier på sjukhuset. Vi erbjuder mentorskap vid behov och vi har regelbunden handledning. På dietistmottagningen ges insatser till patienter och anhöriga inom slutenvård, primärvård, barnhälsovård, skolhälsovård och socialförvaltning.

Vi söker nu en dietist till ett semestervikariat under sommaren 2020.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande miljö, där du ingår i en grupp om sex dietister med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi arbetar gentemot både öppen-och slutenvård på sjukhusets olika enheter.

Vi söker dig som är legitimerad dietist som ser fördelar med att arbeta brett och tycker att det är roligt och utmanande med variation i arbetet som dietist och som ser fördelar med att arbeta inom flera olika enheter. Arbetet kommer att innebära både sluten och öppenvård och arbetsområden fördelas inom gruppen efter kompetens och intresseområden.
Som dietist på våra olika enheter utför du nutritionsutredningar, behandlingar och uppföljningar. Du arbetar både självständigt och i team med andra yrkeskategorier. Du har också ett tätt samarbete med dina dietistkollegor.

Du har planerad verksamhet med individuell kostbehandling samt uppföljning. Tjänsten omfattar även avdelningsarbete. Du gör bedömningar och utredningar vid nutritionsproblematik, förskriver kosttillägg, sondnäring och speciallivsmedel. I arbetsuppgifterna ingår även patientbokningar samt journaldokumentation.

Kvalifikationskrav

Du är trygg och säker i din roll som dietist och du tycker om att ta ansvar. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Du har god förmåga till att ta egna beslut och att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har ett konsultativt och prestigelöst arbetssätt och är serviceinriktad i kontakter med patienter och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Rehabenheten lasarettet, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Vi har behov av en vikarie från mitten av juni till slutet av augusti. vikariatets längd och omfattning sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Jenny Beskow
Enhetschef
0498-268396

Ansökan

Referensnummer
A914693
Sök senast
2020-04-30
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt