Kontakt

Pia Högberg
Enhetschef kirurgavdelning C3
0498-268694

Åsa Bendelin
Enhetschef kirurgavdelning C3
0498-268178

Oscar Hedin
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268170
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska kirurgi, dag/­kväll/­natt

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta på kirurg- och urologavdelning C3. Här bedrivs akut och elektiv vård inom urologi och kirurgiska specialiteter, som sjuksköterska hos oss får du därför en bred kompetens inom operativ omvårdnad.
På avdelningen finns en enhetsstödjare som också fungerar som stöd till dig som sjuksköterska i de utmaningar du kan ställas inför. Avdelningen har 23 vårdplatser fördelat på två rundlar, här vårdas patienterna i enkelrum.

På avdelningen har vi startat ett projekt i syfte att uppmuntra och underlätta förbättringsarbete och som stärker dina möjligheter att arbeta med din egen utveckling inom yrket liksom att vara med och utveckla och förbättra verksamheten.
Vi erbjuder dig som vill arbeta enligt rotationsschema dag, kväll och natt ett schema med fem nätter per sex veckor där du har tre schemalagda utvecklingsdagar.
Du kan också välja att arbeta ren natt med en sysselsättningsgrad på 80% vilket motsvarar 15 nätter per sex veckor, du har då två schemalagda utvecklingsdagar.
Vår strävan är att medarbetarnas scheman är hållbara och hälsosamma och har bland annat minskat antal nattpass.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kirurg- och urologavdelningen samarbetar du nära undersköterskan liksom med ditt team bestående av läkare, arbetsterapeut, dietist och kurator. Tillsammans arbetar ni med fokus på patienten och utifrån dennes behov.

Du är en nyckelperson på avdelningen och har omvårdnadsansvar om patienten. Arbetsuppgifterna varierar stort och är ofta medicintekniska.

Vi arbetar kontinuerligt förebyggande med fall, nutrition och trycksår.

På enheten bedrivs ett strukturerat förbättringsarbete och en viss del av din arbetstid är avsatt och schemalagd för arbete med omvårdnadsutveckling och för din egen utveckling inom yrket.
För dig som arbetar enligt rotationsschema innebär det att du på sex veckor har tre schemalagda arbetspass för utvecklingstid. Du som arbetar ren natt har två arbetspass avsatt för utvecklingstid per sex veckor.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ovan nämnda specialiteter.

På vår avdelning är arbetet varierat, vissa situationer kräver ett snabbt agerande.
Du behöver därför vara flexibel och snabbt kunna förändra ditt arbetssätt för att anpassa sig till nya omständigheter liksom att anpassa och styra om omvårdnadsarbetet utifrån rådande förutsättningar.

Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, bidrar till och tillvaratar teamets samlade kompetens i samarbetet med övriga professioner.

Du strävar efter att etablera trovärdighet, förtroende och att nå inflytande hos patienter och kollegor. Du är kommunikativ och förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Du är initiativtagande du förutser problem, utvecklar alternativa planer och aktiviteter och ser utvecklingsmöjligheter för både verksamhet och din egen utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Kirurgi/urologi, avdelning/mottagning, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Antal tjänster
4

Kontakt

Pia Högberg
Enhetschef kirurgavdelning C3
0498-268694
Åsa Bendelin
Enhetschef kirurgavdelning C3
0498-268178
Oscar Hedin
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268170

Ansökan

Referensnummer
A937552
Sök senast
2020-04-26
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Se filmen med Maria som berättar om förbättrings- och utvecklingsarbetet

Hitta direkt