Kontakt

Michael Modin
Enhetschef
0498-269219
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Teknisk förvaltare

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Till förvaltningsenheten söker vi nu personer som vill jobba med att utveckla Region Gotlands fastighetsbestånd till gagn för alla Gotlands medborgare. Du kommer tillhöra en grupp som är flexibel och framåt som sätter kunden i fokus. Regionens byggnadsbestånd omfattar sjukhus, skolor, förskolor, lokaler för omsorgens verksamhet, administrativa lokaler med mera.

För oss står kunden i centrum. Kundfokus och affärsmässighet är tillsammans med kvalitetsutveckling och resultatansvar nyckelord i arbetet.
Inom enheten arbetar tekniker, ingenjörer, handläggare och förvaltare som administrerar hyresfrågor, lokalsamordning, periodiskt underhåll, driftoptimering, mindre ombyggnadsprojekt och mycket annat.

Arbetsuppgifter

Till förvaltningsenheten söker vi nu en teknisk förvaltare.
Som teknisk förvaltare är du ansvarig för våra fastigheter och kontakter med våra kunder och brukare. I dina uppgifter ingår att genomföra tekniska utredningar och analyser inom t.ex. miljö och myndighetsområden.

Du kommer att delta i projekt inom olika tekniska områden, t.ex. vvs, styr/regler, driftoptimering och du kommer att vara fastighetsförvaltningsavdelningens representant vid ny- och ombyggnation samt kontaktperson mot projektavdelningen.
I ditt arbete så ingår uppgifter som systemvård och utveckling av vårt fastighetssystem, energiuppföljning och myndighetsbesiktningar.
Du har ett nära samarbete med fastighetsförvaltarna och är deras samarbetspartner när det gäller tekniska frågor rörande Region Gotlands fastigheter.

Som en av fem tekniska förvaltare kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare inom enheten. Arbetet är omväxlande med nya utmaningar hela tiden. Vi ser kompetensutveckling som en viktig framgångsfaktor i våra team och vill att du ska kunna utvecklas tillsammans med oss.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med driftoptimering och har kompetens inom styr/regler.

Som person är du driven och nyfiken på att lära, har god samarbetsförmåga och förmågan att kunna kommunicera enkelt och tydligt. Du ska trivas med att arbeta i grupp men naturligtvis också kunna driva frågor självständigt. Du är noggrann engagerad, utåtriktad och kan argumentera för dina idéer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vilja till utveckling värdesätts.
Körkort erfordras.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Förvaltningsenheten, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2020-04-20 eller snarast enligt överenskommelse.

Kontakt

Michael Modin
Enhetschef
0498-269219

Ansökan

Referensnummer
A944334
Sök senast
2020-04-19
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt