Kontakt

Annika Jakobsson
Rektor
0498204826
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Speciallärare årskurs F-6

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Västerhejde skola ligger naturskönt ca 5 km söder om Visby och har ca 280 elever i åk F-6. Vi har en stor skolgård med möjligheter till lek på både grönområde och gräsbevuxen fotbollsplan men även plats för bandy, basket och dylikt på asfaltsplan.

Vision:
Att bli Gotlands bästa skola

Närheten till vår skolskog ger oss fantastiska möjligheter att arbeta med ett av skolans profilområden som är miljö. Det andra är internationalisering.

Elevinflytande och hälsa är skolans prioriterade mål.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig, speciallärare till vårt fantastiska kollegium på Västerhejde skola, som vill vara med på denna resa tillsammans med oss!

Du förväntas arbeta i nära samverkan med övriga speciallärare, specialpedagoger samt undervisande ämneslärare. I tjänsten ingår även att stödja ordinarie lärare i arbetet runt elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Du kommer att delta i utvecklingsarbete rörande extra anpassningar och särskilt stöd i syfte att utveckla mer inkluderande lärmiljöer på hela skolan i ett F-6-perspektiv. Undervisning av elever i mindre grupp eller enskilt ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är utbildad lärare och speciallärare.
Du är lösningsorienterad och har intresse av att involvera ny forskning i verksamheten. Du kan samarbeta och samverka med kollegor och har lätt för att kommunicera med elever och vårdnadshavare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Västerhejde/Eskelhem skolområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
2020-08-11

Kontakt

Annika Jakobsson
Rektor
0498204826

Ansökan

Referensnummer
A944673
Sök senast
2020-04-12
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt