Kontakt

Marianne Lyttkens
Enhetschef
0498- 20 44 54
marianne.lyttkens@gotland.se
Josefina Cederholm
Facklig representant, Leg sjukgymnast
0498 - 20 44 16
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Fysioterapeut/­sjukgymnast hemsjukvård, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta. Hemsjukvården planeras utifrån geografiska områden. Organisationen för hemsjukvården är uppdelad i multifprofessionella team med distriktssköterskor/ sjuksköterskor, fysioterapeuter/ sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor.
Hemsjukvården på Gotland är enhet med driv och hög utvecklingstakt. Vårt uppdrag är att bygga rehabiliteringen mot särskilt boende respektive eget ordinärt boende med målet att alla skall ha rätt till rehabiliterande insatser utifrån det individuella behovet oavsett var man bor

Arbetsuppgifter

Uppdraget som fysioterapeut i hemsjukvården innebär att du deltar aktivt i personernas planering och utför insatser i personernas hem alternativt på korttidsplats eller i särskilt boende.

I arbetsuppgifterna ingår bedömning, behandling, förskrivning av hjälpmedel samt uppföljning av fysioterapeutiska insatser i personens bostad.

Arbetet innebär ett nära samarbete med arbetsterapeuter och sjuksköterskor samt personalgrupper inom hemtjänst och på särskilt boende. En stor del av arbetet består av handledning och instruktioner till vårdpersonal kring vardagsrehabiliterande synsätt.

Vi är många kollegor så stöd finns på arbetsplatsen om man är ny inom sitt yrke.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
B-körkort är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Hemsjukvården, Socialförvaltningen
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Vi har behov av vikarier från början av juni till slutet av augusti. vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker efter överenskommelse.
Antal tjänster
3

Kontakt

Marianne Lyttkens
Enhetschef
0498- 20 44 54
marianne.lyttkens@gotland.se
Josefina Cederholm
Facklig representant, Leg sjukgymnast
0498 - 20 44 16

Ansökan

Referensnummer
A928699
Sök senast
2020-06-30

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Mer information om arbetsplatsen

Hitta direkt