Kontakt

Susanne Bjergegaard Pettersson
VA-avdelningschef
0498-203579
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Verksamhetsutvecklare VA

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Vatten är vårt viktigaste livsmedel och Gotlands vattenförsörjning är en angelägen och aktuell fråga. VA-avdelningen arbetar med projektering för förnyelse och underhåll av våra ledningsnät, utredningar och ombyggnader och underhåll av våra vattenverk och reningsverk.

Region Gotland har just beslutat en VA-plan 2018-2030, som är en hållbar och långsiktig planering av det kommande utvecklingsarbetet av vår VA-försörjning. Vi står inför flera stora och intressanta uppdrag och nu söker vi dig som vill vara med och implementera vår VA-plan och utveckla VA-verksamheten på Gotland.
I vårt VA-hus har vi både lång och gedigen erfarenhet och du kommer aldrig att vara ensam i ditt jobb utan alltid ha stöd av hela VA-gänget.

Arbetsuppgifter

Arbetet med att genomföra VA-planen kommer att prägla vårt arbete de kommande åren. Din huvuduppgift blir att på övergripande nivå hålla ihop arbetet med de i VA-planen ingående delprojekten. Du ansvarar för uppdatering av planen utifrån förändrade förutsättningar och redovisar månadsvis status på projekten. Du kommer också att vara teknikförvaltningens representant i de exploateringsprojekt som bedrivs gemensamt med andra avdelningar och förvaltningar. Andra arbetsuppgifter som väntar på dig är projektledning i utvecklingsprojekt inom VA och att vara sammanhållande för avdelningens exjobb och praktikanter.

Vi erbjuder dig:

• Arbete tillsammans med utvecklingsorienterade och kunniga kollegor och chefer
• Kontinuerlig vidareutbildning inom ditt yrkesområde
• En kreativ och lösningsorienterad arbetsmiljö
• Tillsvidareanställning, friskvårdstimme och flextidsavtal

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att driva arbetet med våra stora utmaningar i den nya VA-planen. Som grund har du sannolikt en högskoleexamen som ingenjör, ekonom eller inom samhällsbyggnad. Du har flerårig erfarenhet av projektledning, gärna, men inte nödvändigtvis, inom VA-området. Som verksamhetsutvecklare har du många kontakter inom och utom regionen och din förmåga till lyhördhet och samarbete är viktig.
Meriterande är om du har vana av att söka utvecklingsbidrag på nationell och internationell nivå.

Dina personliga egenskaper:

• Du är innovativ i tanke och förhållningssätt
• Du är strukturerad och drivande vid projektledning och uppföljningsarbete
• Du har en god analytisk förmåga och kan presentera resultat på ett tydligt sätt
• Du är lyhörd, inkluderande och tydlig i din kommunikation
• Du trivs lika bra med att arbeta självständigt som tillsammans med andra

B-Körkort erfordras för tjänsten.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
VA-avdelningen, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse

Kontakt

Susanne Bjergegaard Pettersson
VA-avdelningschef
0498-203579

Ansökan

Referensnummer
A881649
Sök senast
2019-06-09
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt