Kontakt

Jenny Iversjö
Avdelningschef
0498-269508
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Landskapsarkitekt

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Region Gotland erbjuder dig möjlighet att arbeta i en organisation som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Region Gotland är en stor organisation som verkar över hela ön, kan vi erbjuda en trygg anställning med kollektivavtal, förmåner, friskvårdstimme och utvecklingsmöjligheter. Hos oss uppmuntras du att använda din kompetens på bästa sätt, ta eget ansvar och utvecklas.

Tjänsten är placerad på enheten mark och stadsmiljö som är en del av vår mark- och trafikavdelning på teknikförvaltningen. Vi är 19 personer som arbetar inom enheten med uppdrag som stadsträdgårdsmästare, landskapsingenjör, landskapsarkitekt, trafikplanerare, markingenjörer, miljöingenjör, parkeringsvakter och handläggare för offentlig platsmark. Du blir en viktig del av vårt team.
Det händer mycket inom stadsutveckling på Region Gotland! Vi ska bygga upp och utveckla en helt ny stadsde - Visborg - l i Visby för arbete, boende och fritid med ekologiska förtecken. Vi ska även göra centrumområdet öster i Visby ännu mer attraktivt och spännande och vi ska göra Visby hamn till något unikt.
I rollen som landskapsarkitekt får du en unik möjlighet att vara med på denna resa!

Arbetsuppgifter

Som landskapsarkitekt får vara med och långsiktigt planera och utveckla vår gemensamma utemiljö på Gotland. Du är med och planerar och utvecklar våra offentliga miljöer såsom parker, lekplatser, stränder, utegym, naturreservat och vår skog.

I denna roll arbetar du i exploateringsprojekt, detaljplaner och översiktsplaner och du driver egna investeringsprojekt. Du tar också fram förstudier samt strategier och planer inom verksamhetens områden. I tjänsten ingår även att handlägga ärenden till tekniska nämnden.

Arbetet kräver ett nära samarbete med stadsträdgårdsmästaren och med övriga kollegor inom teknikförvaltningen inte minst gata- och parkavdelningen som bland annat arbetar med drift och underhåll. I arbetet har du också kontakt med andra förvaltningar inom Region Gotland, våra medborgare, intresseorganisationer, föreningar, externa entreprenörer och andra myndigheter.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, projektledning och lagen om offentlig upphandling.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och ha en god förmåga att prioritera. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara självgående och i varje situation ge god service med ett gott bemötande. De projekt du deltar i får stor uppmärksamhet hos allmänheten och i media varför du behöver kunna hantera och trivas med att ha externa kontakter. I rollen som landskapsarkitekt kommunicerar du med politiker, medborgare, myndigheter och andra externa intressenter varför det är av stor vikt att du uttrycker dig både tydligt och väl i både tal och skrift.

Är du en engagerad och person som uppskattar att ha ett stort ansvar är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss!

Du behöver ha B-körkort i arbetet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Mark och stadsmiljöenheten, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet

Kontakt

Jenny Iversjö
Avdelningschef
0498-269508

Ansökan

Referensnummer
A944043
Sök senast
2020-04-12
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt