Kontakt

Hans Berglund
Enhetschef
0498- 26 32 71

Lilo Lindgren
Administrativ assistent
0498- 20 42 63
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Stödassistent/­boendeassistent, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Kompetens och bemanningsenheten tillsätter månadsvikariat, vakanta tillsvidaretjänster samt tillgodoser våra verksamheter inom OOF (omsorg om personer med funktionsnedsättning) med vikarier vid korttidsfrånvaro. Vi har verksamheter runt om på Gotland så det finns stor möjlighet för dig att arbeta nära där du bor.

Inom OOF hjälper vi personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Du arbetar för att underlätta och stödja dem till att klara det praktiska i vardagen. Målet är att de skall få ett så självständigt liv som möjligt.

Med vårdtagaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ge stöd, service och omvårdnad till personer med funktionsnedsättning utifrån beslut om insats enligt SoL, LSS och HSL.
Det här är en god möjlighet för dig som vill ha ett givande arbete vid sidan av dina studier eller om du vill ges möjligheten att själv styra över din arbetstid.

Som timvikarie täcker du upp vid frånvaro i de olika verksamheterna som Kompetens och bemanningsenheten bemannar. Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att motivera och stimulera utifrån individuella förutsättningar, behov och önskemål. Du arbetar nära i deras vardagliga liv. Arbetet är mycket varierande, där ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig:
- Ett flexibelt arbete, där du själv väljer vilka dagar du är tillgänglig för arbete
- Variation, där ingen dag är den andra lik
- Stor möjlighet för eget ansvar och initiativ

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som vill arbeta med att göra skillnad för våra brukare i deras vardag. Vi vill gärna att du har en omvårdnadsutbildning eller att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnadsyrket, men detta är inget krav.

Vi ser att du som söker har genomfört en gymnasial utbildning, meriterande med inriktning på vård och omsorg. Det är önskvärt om du har erfarenhet och kunskap om att arbeta med funktionsnedsatta.

Som person söker vi dig som är lugn, trygg och har ett stort tålamod. Du ska vara mycket flexibel och trivas med att ta för dig och arbeta på olika enheter. Vidare är det viktigt att du är pålitlig och ansvarsfull. Arbetet innebär mycket dialog med brukare/anhöriga samt dokumentation, därför är det viktigt att du är trygg i det svenska språket, både när det gäller tal och skrift.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Omsorg om personer med funktionsnedsättning, sommar, Socialförvaltningen
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde sker från och med 2021-06-01 med varaktighet som längst till 2021-08-29. exakta datum sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
80

Kontakt

Hans Berglund
Enhetschef
0498- 26 32 71
Lilo Lindgren
Administrativ assistent
0498- 20 42 63

Ansökan

Referensnummer
A994635
Sök senast
2021-05-02

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt