Kontakt

Caroline Harlevi
Tf enhetschef
0498-268979, 0737658956
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Undersköterska rehabavdelning, natt

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Under hösten 2018 öppnades en ny vårdavdelning på Visby lasarett med en spännande blandning av akutvård och rehabilitering.
Avdelningen har 14 vårdplatser fördelade på två tydliga inriktningar. Inriktningen rehabilitering riktar sig främst mot ortopedi. Inriktningen akutsjukvård består främst av infektion. Under rådande pandemiutbrott av Covid-19 så har enheten tillfälligt endast infektionsplatser.
Avdelningen är cirkelrund och nyrenoverad. Patientrummen ligger som tårtbitar runt centrum där expeditionen är belägen. Samtliga patientrum är enkelrum.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du under natten tillsammans med sjuksköterskor.
I din roll ansvarar du för den basala omvårdnaden och utför också självständigt arbete med exempelvis venprovtagningar, rutinkontroller såsom blodtryck, puls, saturation, såromläggningar och att sätta urinkateter.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Erfarenhet av akutsjukvård inom slutenvård, rehabilitering och/eller infektion och lungmedicin är meriterande.

Du har lätt att samarbeta med andra, men klarar även att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är väl förtrogen med moment som exempelvis venprovtagning, sätta urinkateter samt såromläggningar.

Variationen i arbetet gör att du behöver vara flexibel, ansvarsfull och kunna ställa om till akuta situationer.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Rehabavdelning, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid, 71% nattjänstgöring
Tillträde/varaktighet
2020-06-01

Kontakt

Caroline Harlevi
Tf enhetschef
0498-268979, 0737658956

Ansökan

Referensnummer
A944079
Sök senast
2020-04-19
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt