Kontakt

Kuff Klintehamn
Besöksadress: Idrottsvägen 1, 623 77 Klintehamn
Telefon: 0498-20 48 91
 
Chef för ungdomsavdelningen
Lena Nordström
Telefon: 0498-26 95 16
E-post:  lena.nordstrom@gotland.se
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Klintehamns fritidsgård

Välkommen till Kuff, ungdomsgården i Klintehamn

I anslutning till skolan, fotbollsplanen och idrottshallen ligger Kuff, Klintehamns ungdomsgård. Hit kan du från årskurs 7 till 19 år, komma för att träffa dina kompisar, snacka med oss ledare, spela spel, Fifa, Guitar Hero, baka, läsa läxor eller bara vara.

På fredagskvällarna har vi även tillgång till idrottshallen.

Vi jobbar med att skapa en bra och meningsfull mötesplats för just dig och dina kompisar.
Delaktighet är något vi jobbar mycket med. Det är ni ungdomar själva som är med och planerar upp den verksamhet ni vill ha och göra.


Vår verksamhet är och ska vara drogfri. Vi har tydliga mål och handlingsplaner kring dessa frågor.

Du som vårdnadshavare är alltid välkommen hit för att ta en kopp kaffe/te och träffa oss, eller kom och kika in i våra lokaler för att se var din ungdom håller hus. Vi finns förstås även tillgängliga på telefon eller mail om det är något.

För att lättast se vad vi gör, eller kommer att göra närmast på KUFF, rekommenderar vi att ni följer vår Facebook sida, eller vår instagram och snapchat då vi uppdaterar den mer frekvent!

Våra hbtqia+aktiviteter: True Colors Gotland  och Fenix Regnbågskafé & transgrupp

True Colors Gotland är träffar för dig i åk 7 upp till 19 år och vi finns för dig som är htbtqia+person eller har funderingar kring din identitet.

På våra träffar vill vi att du ska ha kul, känna dig trygg, kunna vara dig själv och träffa andra hbtqia+ungdomar. Träffarna är gratis och vi ses ofta på en ungdomsgård, den är då stängd för andra besökare.

Titta in på vårt instagramkonto @gotlandstruecolors där ni kan se vilka aktiviteter och möten som är på gång. Där får ni gärna skicka meddelandet till oss med frågor, funderingar eller tips och önskemål till kommande träffar!

Ni kan också vända er till någon av ungdomsgårdarna eller till Fenix ungkulturhus personal.

Fenix Regnbågskafé och separatistisk transgrupp. Varje månad har vi regnbågskvällar, där vi sitter och pratar om livet - med fokus på normkritik, identitet, sexualitet och könsroller. Du som besökare kan även vara med och önska tema samt hjälpa till att arrangera Fenix regnbågskafé.

Regnbågskaféet vänder sig till Hbtqia+ -personer och deras vänner. 

Vi har även en separatistisk (sluten) grupp för dig som har funderingar kring din könsidentitet och/eller har transerfarenhet, den leds av en person som själv har transerfarenhet.

Du hittar info om nästa träff på Fenix ungkulturhus Instagram och Facebook.