Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Framtidens transporter

Publicerad 2020-07-09 11:44
Var med på en digital transportkonferens den 17 september. Möt inspiratörer och innovatörer och ta del av nyheter från transportsektorn. Tillsammans formar vi morgondagens Gotland!
Vilka fordon och drivmedel kommer att synas på vägarna framöver? Hur skapas hållbar mobilitet på landsbygden? På vilket sätt är sjöfart, flygtrafik och marktransporter beroende av varandra? Och hur förändras våra resvanor av coronapandemin? Framtidens Transporter vill ge extra fart till omställningen!
 
Framtidens Transporter är konferensen för dig som är intresserad av omställningen av transportsektorn. Och som vill bidra med dina egna idéer och tankar!
 
Ur programmet
Moderatorer är Per-Olof Arnäs och Nina Modig från Logistikpodden. Gäster är bland andra Tomas Eneroth, infrastrukturminister, Heidi Andersson, armbryterskan från Ensamheten, Robert Andrén, generaldirektör Energimyndigheten och Anna Lindén, mobilitetsexperten 2030-sekretariatet.
 
Medverka i vår digitala panel!
Med din anmälan blir du en del av vår digitala panel. Ställ frågor direkt till föreläsarna. Berätta om dina egna idéer. Diskutera med andra – hur får transportsektorn i Sverige fart igen? Tillsammans hittar vi lösningar för framtidens hållbara mobilitet.
 
Om konferensen
Framtidens Transporter är en digital konferens och arrangeras i verktyget Zoom. Mer information och inloggningsuppgifter kommer vid anmälan. Konferensen är kostnadsfri.
 

Arrangörer

Framtidens Transporter arrangeras av:
Hållbara Transporter, Länsstyrelsen i Gotlands Län
Ratta Grönt, Region Gotland