Sök

A Sustainable Tomorrow med Almi och Science Park Gotland

Datum
Tid till

För elfte året i rad arrangerar A Sustainable Tomorrow Nordens största digitala hållbarhets- och framtidskonferens. Almi Gotland är, tillsammans med Science Park Gotland, en hubb för evenemanget i Visby och bjuder in dig att delta i konferensen tillsammans med oss, helt kostnadsfritt!

Den 11 september 2024 äger eventet rum med deltagare på lokala hubbar runt om i Norden. 2023 var antalet hubbar 150 och 20 000 personer deltog.

Årets fokusområde är: Dissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör.
Under dagen har du även möjlighet att lära känna oss på Almi Gotland och Science Park Gotland och höra hur vi kan stötta dig som entreprenör. Du är välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte på plats med en av våra företagsrådgivare.

Vi bjuder på fika och för de företagare som vill stanna en stund avslutar vi konferensen med en gemensam lunch.

Antalet platser är begränsat. Välkommen!

Evenemangsinformation

Datum
Tid
till
Plats
Visby, Biostaden Borgen, Hästgatan 24
Arrangör
Aktiviteten samarrangeras av Science Park Gotland och Almi-projektet Smart utveckling, som är finansierat av Region Gotland, Region Kalmar, Region Kronoberg, Region Jönköping och ERUF (Europeiska regionala utvecklingsfonden).

Sidfot

Sidfot logga

Kontakta Region Gotland

Vi svarar på frågor om vår service och verksamheter, hör av dig till oss på telefon eller e-post.

Öppettider idag:  Stängt