Kontakt

Peter Sandström
Webbsamordnare
Telefon: 0498-26 92 82
E-post: peter.sandstrom@gotland.se

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Om webbplatsen

Gotland.se är Region Gotlands officiella webbplats. Här finns information om Region Gotlands service och verksamheter.

Gotland.se utgör ett nav i Region Gotlands kommunikation och har besökarnas behov i fokus. Webbplatsen har en responsiv design, vilket innebär att den anpassar sig till den skärmbredd som du använder. Det gör att du kan navigera på ett enkelt och smidigt sätt oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Webbläsare

Webbplatsen fungerar bäst i moderna webbläsare som följer webbstandarder. Äldre webbläsare fungerar också men kan visa webbplatsens design annorlunda. 

Nödvändiga program

Vi publicerar pdf-filer på gotland.se. För att öppna pdf-filer behöver du ha ett program som kan hantera pdf. Det finns program som är gratis och som går att ladda ner på internet. 

Ansvar för innehåll

Informationsansvaret följer verksamhetsansvaret. Det innebär att varje verksamhet ansvarar för det som de publicerar på gotland.se.

Lämna synpunkter på innehåll

Vi tar gärna emot dina synpunkter på hur gotland.se kan bli ännu bättre. Det finns en sidansvarig på varje webbsida som du kan lämna synpunkter till. Det gör du enklast via ett formulär som dyker upp när du klickar på den sidansvariges namn.