Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Kommunikationer

Gotland är nära. Det är goda kommunikationer till och från ön samt på ön. Det underlättar för dig som planerar att arrangera ett evenemang. 

Till Gotland tar man sig snabbt med båt och flyg. Med snabbfärjorna tar det cirka tre timmar att resa till ön oavsett om du väljer att resa från Nynäshamn eller Oskarshamn. Under delar av året erbjuds även färjeturer mellan Västervik och Visby. 

Flygresan mellan Visby och Stockholm tar cirka 40 minuter. Året runt kan du flyga från Stockholm-Bromma, Stockholm-Arlanda, Göteborg och Malmö. Sommartid finns ännu fler direktlinjer.

Nära till allt i Visby

I Visby når du det mesta inom tio minuter: konferensanläggningar, arenor, hotell, restauranger och shopping. Båda färjeterminal och flygplats finns nära. Det är en enorm potential och förenklar både logistik och transport inför och under ditt genomförande. De korta avstånden gör att du kan hålla fullt fokus på din mötesagenda och ditt evenemang.

Möjligheter att utnyttja hela ön 

Gotland må vara Östersjöns största ö men avstånden på ön är trots detta förhållandevis korta. Från norr till söder är avståndet ungefär 17 mil och på bredaste stället mäter Gotland cirka fem mil. Korta avstånd ger korta resor. Inom en till två timmars bussresa nås alla delar av ön.