Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Antonios Arvanitidis, tillträdande digitaliseringsdirektör. Foto: Privat

Antonios Arvanitidis rekryteras till uppdraget som digitaliseringsdirektör

Publicerad 2023-08-21 15:20
Nu är rekryteringen av ny digitaliseringsdirektör inom Region Gotland klar. Det blir Antonios Arvanitidis som närmast kommer från ett uppdrag som global IT-chef samt chef för Digital utveckling på Epiroc AB.
– Vi är mycket nöjda över att kunna hälsa Antonios välkommen till Region Gotland. Han har lång erfarenhet av strategiska uppdrag inom både privat näringsliv och offentlig verksamhet samt en gedigen bakgrund inom IT-branschen, säger tillförordnad regiondirektör, Torsten Flemming.
 
Antonios har bland annat arbetat som stabschef för IT och digitalisering i Tyresö kommun. Han har även varit chef för arkitektur och utveckling i Huddinge kommun. Antonios är 51 år gammal, bor för närvarande i Tyresö och kommer nu att flytta till Gotland.
 
– Jag är mycket glad över att ha fått det här uppdraget. Det här ska bli väldigt spännande och jag ser nu fram emot att få lära känna mina nya kollegor och regionen som organisation. Jag drivs av inställningen att det alltid finns ett bättre sätt, oavsett om det gäller processer, arbetssätt eller organisation, och nu ser jag fram emot att få komma igång i min nya tjänst, säger Antonios Arvanitidis.
 
Antonios tillträder tjänsten den 2 oktober och tar då över uppdraget efter Anders Granvald, som går i pension.