Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Avtackning av 2022 års pensionärer

Publicerad 2023-05-15 09:37
I torsdags tackades drygt trettio av HSF:s nya pensionärer av för goda insatser och starkt engagemang - men runt hälften väljer att jobba kvar lite till.
Det blev en trevlig tillställning med mycket småprat och en god lunch då drygt 30 medarbetare från HSF samlades på restaurang Joda för att bli avtackade i torsdags.
 
Filip Reinhag, ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden och regionråd, höll tacktal och det gjorde också hälso- och sjukvårdsdirektör Marie Loob. Marie passade även på att fråga hur många som fortsatt jobba på timma efter pensionen och fick handuppräckning från runt hälften som svar.
 
- Det är så skönt att kunna bestämma själv hur man vill jobba, sa en av deltagarna som tyckte att det kändes tråkigt att sluta jobba helt och hållet och att det var perfekt att fasa ut arbetslivet lite långsammare.
 
Att många också sett sina arbetsplatser som en plats för värdefulla relationer blev tydligt under lunchen, med glada möten, skratt och en del utbyten av dråpliga historier från yrkeslivet.