Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Illustration - inbjudan till standup-kurs hos Fenix

Kom och testa standup hos Fenix

Publicerad 2023-05-03 13:58
Är du ungdom 16-25 år och är nyfiken på att prova på standup? Nu har du chansen den 24 och 25 maj då Fenix Ungkulturhus i samarbete med Johan Seige erbjuder ett kurstillfälle med start klockan 17.00 båda dagarna.

Anmäl dig till vår standup-kurs genom att kontakta personalen på plats eller via telefon: 0498-20 36 25 eller e-post: fenix@gotland.se

Det finns högst tio platser.

Mer om kursen

Du får lära dig de enklaste grunderna och knepen för standup, scenspråk, mikrofonteknik med mera av proffset Johan Seige. Du kan vara nybörjare, aldrig hört talas om standup tidigare eller ha erfarenhet - kanske redan skrivit standup-manus som du vill träna och få feedback. Din tidigare erfarenhet spelar ingen roll. Alla är välkomna och vi är snälla mot varandra!

- Det du lär dig under kursen är också nyttig kunskap och erfarenhet som är användbar i olika sammanhang när du ska prata inför andra - både i vardagen och all övrig scenkonst, säger Elin Vikström, som är fritidsledare och jobbar på Fenix Ungkulturhus.

Efter att du anmält dig får du text med information och guidning från kursledaren för att kunna förbereda dig inför första kurstillfället.

Kursen avslutas på torsdagen den 4 maj med standup comedy night inför publik på Fenix café klockan19:00.

Fenix Ungkulturhus finns på Jungmansgatan 41A i Visby.

Till Fenix Ungkulturhus