Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Drop-in-vaccination den 28 och 29 december

Under två av mellandagarna, den 28 och 29 december, är vaccinationsmottagningen på Ica Maxi arena öppen för drop-in-vaccination.
Vaccinationsviljan på Gotland är hög och de bokningsbara tiderna fylls snabbt på. För att möta efterfrågan öppnar vaccinationsmottagningen på Ica Maxi arena för drop-in-vaccination den 28 och 29 december. Mottagningen är öppen kl. 9–12 samt kl. 13–16 båda dagarna. 
 
– Drop-in-mottagningen har varit populär och vi hade tidigare planerat för en dag med drop-in-vaccination på arenan. Nu utökar vi till två dagar, för att kunna öppna upp för fler. De här dagarna har vi inga bokade tider på arenan, utan all kapacitet läggs på drop-in, berättar Kerstin Lindgren, chef för pandemienheten vid Region Gotland.
 
På drop-in-mottagningen kan du få din första, andra eller tredje dos vaccin. För att kunna vaccinera dig med dos 3 ska det ha gått minst sex månader sedan du fick dos 2 om du är 64 år eller yngre. För dig som är från 65 år ska det ha gått minst fem månader. Om det inte har gått tillräckligt lång tid kan du inte få vaccinationen.