Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Nina Tofftén och Jonathan Hägbom vid prisutdelningen Quality Innovation Award 2021. Foto: Andreas Unger.

Grattis till ungdomsgårdarna som idag tog emot sitt innovationspris

Publicerad 2021-12-14 15:46
Idag på eftermiddagen hölls prisutdelningen i Quality Innovation Award 2021. Deltog digitalt i en studio i Göteborg gjorde Jonathan Hägbom och Nina Tofftén från Region Gotlands ungdomsgårdar för att ta emot priset för vinnande bidraget ”Ungdomsgård online” i klassen Public sector innovations (innovation i offentlig sektor).

Det gotländska bidraget har möjlighet att tävla mot andra i kring den internationella utmärkelsen som delas ut i Moskva den 10 februari 2022. Vi håller tummarna. 

Ungdomsgård online har handlat om att i pandemins spår med smittskyddsrestriktioner och social isolering som följd skapa en trygg mötesplats för ungdomar online via plattformen Discord, med olika aktiviteter.

Förra året fick Ungdomsgård online Region Gotlands eget förnyelsepris i kategorin service. Nämnas kan att Ungdomsgård online är IQ-certifierad.

Quality Innovation Award är en utmärkelse som delas ut varje år för innovationer som tydligt påvisar ökad kvalitet för till exempel kunder, medarbetare, leverantörer eller samhället. Quality Innovation Award är ett samarrangemang mellan kvalitetsinstitut i flera länder. I Sverige svarar SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling för utmärkelsen i nära samverkan med Vinnova.

Läs mer om årets vinnare och priset