Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Välkommen på Finsamfrukost och prisutdelning!

Publicerad 2021-12-03 15:27
Sedan 2013 har Finsam Gotland uppmärksammat arbetsplatser och samverkansinsatser som betyder mycket för enskilda och utsatta grupper. Årets prisutdelning sker i Ljusgården, Rådhuset i Visby. På grund av pandemin är antalet platser begränsade.

Välkommen till en festlig frukostfika med guldkant! Lyssna på arbetscoacher och deltagare från insatsen Jobbsam. De gör verkligen skillnad!

Sedan 2013 har Finsam Gotland uppmärksammat arbetsplatser och samverkansinsatser som betyder mycket för enskilda och utsatta grupper. Årets prisutdelning sker i Ljusgården, Visborgsallén 19, Visby – med frukostfika för morgontidiga på väg till jobbet. På grund av pandemin är antalet platser begränsade.

Vid frukostmötet får ni också träffa arbetslivscoach och deltagare från insatsen JobbSam. De kan berätta om vad som verkligen gör skillnad på vägen mot egen försörjning.


Torsdagen den 9 december
Tid: 08.00-09.00 (kaffe finns från 07.45)
Plats: Ljusgården, Rådhuset, Visborg

Föranmälan krävs. Anmäl dig senast på tisdag, den 7 december, till info@finsamgotland.se

 

Årets pristagare

En av de riktigt viktiga samhällsinsatserna gör de arbetsplatser och företag som tar emot personer som behöver stöd för att närma sig eget arbete. Årets pristagare har sett personers förmågor och gett dem möjlighet att utvecklas – något som lett till anställningar.

Pristagarna är:

Robert Edfeldt, rektor för Dalhem skola

KlaraBo fastighetsbolag med områdeschef Robert Pejic samt förvaltare Elina Jörgensen

FinsamGotlands pris för samverkan och nyskapande 2021:
Mind/Shift Gotland som bildats för att agera plattform åt olika projekt inom området psykisk hälsa och för att skapa förutsättningar för nya typer av tvärfunktionell samverkan. Medlemmar är bland andra Region Gotland, Länsförsäkringar och Svenska kyrkan.

Året till ära har även två hederspristagare utsetts:
Jonatan Adrian och Henrik Swedborg, två eldsjälar som länge arbetat för att at bort tabun kring psykisk ohälsa.