Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Byggsats

Nu öppnar Fenomenalen igen!

Publicerad 2021-06-17 08:00
På grund av den ökade smittspridningen stängde Fenomenalen Science Center i november förra året. Nu öppnar återigen lokalerna och utställningen men med ett begränsat antal besökare som behöver boka sin plats innan besöket.

På lördag, den 19 juni, öppnar Fenomenalen i Visby utställningen igen. Utställningen och lokalerna kommer att vara öppna alla dagar klockan 10.00-17.00 till och med den 15 augusti. För att Fenomenalen ska kunna genomföra smittsäkra besök måste alla besökare boka plats. Det kommer att vara ett begränsat antal besökare samtidigt i lokalerna.

De bokade besöken får pågå i max två timmar och kostar 70 kronor/person för alla som fyllt fem år. Biljetten/biljetter betalas på plats.

 

Viktigt att tänka på:

  • Boka en biljett till alla i sällskapet som ska besöka utställningen, även till små barn som är gratis.
  • Barn under tio år måste ha medföljande vuxen.
  • Barn över tio år får besöka utställningen själva eller till exempel med en kamrat.

Nytt för i år: Sommarworkshops!

Under sommaren 2021 erbjuder Fenomenalen spännande och roliga experimentworkshops för barn och vuxna med ett begränsat antal platser.

Det kommer att arrangeras 2-3 workshops per dag under perioden 21 juni-15 augusti. Workshopen pågår i ungefär en timme och är kostnadsfri.

Boka en biljett till ditt barn, i den ingår det en vuxenbiljett. Är barnet över tio år får hen komma utan medföljande vuxen.

Workshopsdeltagarna har egen ingång runt hörnet, följ skyltningen från Fenomenalens entré. Fenomenalen ligger på Skeppsbron vid inre hamnen i Visby.

Välkommen till Fenomenalen i sommar!