Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Kom med på Studio 92 ikväll den 9 mars

Publicerad 2021-03-09 08:23
Årets tema för 92 möjligheter är platsutveckling. Kom med på kvällens digitala sändning klockan 18.30. Du får ta del av en fartfylld sändning med filmer, samtal och intervjuer om vad som är viktigt för en plats utveckling och välmående.

Platsutveckling är temat för årets första sändning 

Tid: Programmet börjar klockan 18.30 den 9 mars och är 45 minuter långt.

Deltagande och anmälan: Ingen bokning behövs. Alla är välkomna att delta!

Plats: Digitalt via 92 möjligheters Facebook och via webb.

Delta via Facebook för 92 möjligheter

Läs mer på hemsidan för 92 möjligheter

Surfa in i och koppla upp dig i god tid. Har du inte Facebook? Då kan du ta del av sändningen via denna länk. OBS här har du inte möjlighet att vara delaktig i chatten.

Programmet: Kvällens programledare Kristina Olsson och Malena Bendelin tar oss med på en fartfylld sändning med avstamp i olika saker som är viktiga för en plats utveckling och välmående. Som tillgång till fiber, rikt utbud av kultur och fritidsaktivitet och god mat.

Det blir en blandning av filminslag, samtal, reflektioner och intervjuer. Det går bra att ställa frågor till kvällens gäster i en chatt under sändningen.  

 

Vad är 92 möjligheter och årets upplaga Studio 92?

92 möjligheter har arrangerats sedan 2016. Detta år kommer inte att bli som tidigare utan genomförs via videosändning och under namnet Studio 92. Arrangemanget genomförs med samma syfte som tidigare, att skapa utvecklingsmöjligheter mellan akademi, näringsliv, offentliga aktörer, offentliga aktörer och inte minst de gotländska eldsjälarna och entreprenörerna.

Vi samlar öns eldsjälar, entreprenörer och engagerade gotlänningar, för att ge energi och bränsle till ökat samarbete, företagande och engagemang i Gotlands alla 92 socknar. 

Studio 92 äger rum vid tre olika tillfällen under 2021. Vi kommer då att med olika teman filmatisera ämnen som är kopplat till att utveckla Gotlands 92 socknar.

Arrangörer och partners

92 möjligheter och Studio 92 arrangeras gemensamt av Länsstyrelsen Gotland, Region Gotland, Tillväxt Gotland, Uppsala Universitet, Swedbank, GUBIS och GEAB. Partners är Gotlands idrottsförbund, Hela Sverige skall leva och LRF Gotland.