Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Information om nya coronaviruset

Region Gotland följer händelseutvecklingen kring nya coronaviruset. Eftersom läget ofta förändras uppdateras sidan löpande. 
 

Ungdomsgårdarna och Fenix ungkulturhus stängs. Utifrån de skärpta allmänna råden gällande Covid-19 kommer ungdomsgårdarna och Fenix ungkulturhus hållas stängt från och med i dag den 12 november till den 10 december. Men från och med den 27 november kommer vi att ha verksamhet för våra besökare online via plattformen Discord. Läs mer

Samtliga badhus stängs för allmänheten från och med 12 november 2020. Undantaget är skolans idrotts- och simundervisning samt föreningsledd träning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare. Alla halvår/årskort förlängs med den tid som de allmänna råden gäller. 
 
Samtliga ishallar stängs för allmänheten från och med 12 november 2020. Ishallarna håller öppet för föreningsledd ungdomsverksamhet för ungdomar födda 2005 eller senare samt för lag som av riksidrottsförbundet klassas som elitverksamhet.
 
Samtliga idrottshallar håller öppet för föreningsledd träning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare sam elitidrottsverksamhet. Ombyte måste ske hemma då omklädningsrummen stänger.