Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Bild på elbil och laddstolpe

Välkommen till webbinarium om brandsäkerhet för elfordon

Publicerad 2020-09-10 09:00
Antalet elfordon växer snabbt i samhället och därmed satsas det alltmer på infrastruktur för laddning. Räddningstjänster i flera länder följer utvecklingen eftersom ny teknik medför både fördelar och nackdelar som är viktiga att utvärdera. Välkommen att lyssna på Tommy Carnebo från Södertörns brandförsvarsförbund som delar med sig av sina erfarenheter som brandman.

Webbinariet, en digital konferens, arrangeras i Skype och efter föreläsningen finns det möjlighet att ställa frågor. Föreläsningen vänder sig till bostadsrättsföreningar, transportföretag och andra som är intresserade av elbilar och brandsäkerhet. Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla.

Webbinariet äger rum måndagen den 21 september klockan 14.00-16.00. Anmäl dig senast den 18 september via e-post rattagront@gotland.se. Vi mailar ut en länk i anslutning till webbinariet.

Föreläsningen om brandsäkerhet för elfordon är en del av den Europeiska Trafikantveckan. Länsförsäkringar och Ratta Grönt är med och arrangerar denna föreläsning. Det är Region Gotland och Länsstyrelsen på Gotland som ansvarar för att trafikveckan genomförs på Gotland.